LOWER TO THE GROUND

fetto ben, ignorera.

Men tjäna! nu har jag precis kommit hem från emma. Jag har varit där med mina guzzar och snackat och käkat pizza, götti. Idag var det algebra prov , inte najs, men det kändes ganska bra faktiskt. Imorgon ska vi ha musikprov också, inte najs.. hahah. men vi hörs sen.


ÄLSKAR DIG

jag och min vackra vän andapon.


ETT ÅR BABY

bild jag tog nyss.

Hej på er! var ett tag sen jag bloggade sist men jag har inte orkat helt enkelt! iallafall, nu sitter jag och skriver och lyssnar på musik, taggar till liseberg, jag och mina brudar åker dit den 6 juni, sen den 15 är det skolavslutning! fyfan, det är inte långt kvar alltså, jag måste köpa avslutningskläder.. nej usch nu ska vi inte stressa! det är långt kvar!  nu ska jag plugga till matteprovet som är imorgon, algebra, usch..

 


TODAYS LOOK

bjuder stort på sista bilden.


LIVET ÄR EN FEST / BILDER

hahaha oherregud emmsi

Umad bro?

åh usch kolla inte på mig, kolla på sötisen brevid istället, malvina ♥

älskar er!

sötis.

benis haaaand.

emelie♥

haha snyggish

haha snygg benis.

Jespperrr

uschhhh

sötisss

sötisar

fanniisseenn

ser ut som jag petar mig i näsan men de gör jag inte.

sötis

snyggisar!

SÖTISARRR

gullisss

vackra vänner♥

 

har haft världens bästa helg, underbara männsikor kan verkligen göra livet lyckligare.


PÅ BEEEERNS


BUSSEN

Sitter på bussen nu , en hel del människor jag känner! Vi är framme om någon timme eller något i Lidingö , sen så drar vi in till Stockholm för invigningskonsert , hör av mig sen!'


YOU CAN NEVER REALLY FIX A HEART

åh va ful bild, men whatever.
Ska precis fixa mig klart och sen drar jag mig mot skolan och träffar mina kära vänner, sen vid elva hämtar vi våra väskor och går till fritidsgården. sen åker vi. det känns så ovärkligt.. jag längtar verkligen! jag har på mig sköna kläder idag, haremsbyxor och t-shirten jag köpte igår! jag hör av mig när vi sitter på bussen!

VI SES IMORGON!

alla bilder är tagna för några minuter sen. jag ska upp tidigt imorgon så jag skriver till er då och sen kommer jag nog blogga lite på bussen och så! pusssss.


PACKNING

lite av kläderna jag har med mig!
Har lämnat väskan på fritidsgården och jag är sjukt taggad! vi åker fan imorgon! jag taggar med sjukt skön musik och har precis fotat runt lite ute och inomhus. så skönt att ha kameran tillbaka! det kommer lite bilder snart!

NEW IN

vitt (längre där bak) linne från H&M.

t-shirt - ginatricot.

+ shortsen jag visade förut! även fast det inte vart så himla mycket är jag jävligt nöjd faktiskt!


NYA SHORTS , LINNE & TSHIRT.

det här är bara på shortsen, en dålig bild men jag ska fota det andra nu!


MYSAN


ALLDELES NYSS

dessa bilder tog jag alldeles nyss, kvalite'n är inte den bästa, men det får duga!

Jag har fått tillbaka min kamera nu och snacka om att jag är glad, ska snart ut igen för att fota lite headerbilder och så! har även handlat lite nya grejer, ni får se det lite senare!


HAR VARIT OCH HÄMTAT KAMERAN

Har varit och hämtat kameran nu! Sååååå glad, ska hem och fota nu sen blir det en hel del bloggning! Vi hörs sen!


BREAKIN DISHES

har haft en sjukt grym kväll med mina brudar! synd att jeanette drog så tidigt men vi hade ju fortfarande kul som tur är! Vi planerade inför fredag och så dansa vi lite random nere i hallen. Har iallafall haft grymt kul och det är ju det som räknas. Vi kollade lite på innebandy träningen också. Nu ska jag uppdatera min tumblr , det va så sjukt längesen , men kolla den kan ni göra iallafall!

http://tildaamaria.tumblr.com/

http://tildaamaria.tumblr.com/

http://tildaamaria.tumblr.com/

http://tildaamaria.tumblr.com/

http://tildaamaria.tumblr.com/

http://tildaamaria.tumblr.com/


15.42

just nu.



WWW.NATTSTAD.SE/MIRANDAHASHANI

Det här är Miranda, en tjej jag inte träffat så himla mycket men som är så sjukt snäll och söt, världens skönaste humor! hoppas vi träffas mera i sommar sötis! hennes blogg äger så läs den! ni kan klicka HÄRHÄR eller HÄR för att komma till den!

GOLD DIGGER

Har legat ute i solen i någon timme, har blivit ett snäpp brunare , en liten rand ser man iallafall! hihi. ska gå ut igen snart, ville bara uppdatera er lite. iallafall, jag börjar må bättre och bättre så jag kommer vara frisk till på fredag! synd bara att jag missar massor av tid i skolan. missar ett prov och förhör ju. men det blir mer tid att plugga! nu ska jag gå ut och lägga mig igen! vi hörs senare!

FÖRSTA BILDEN JAG LADDADE UPP PÅ DEN HÄR BLOGGEN

bild på mig och fanny! saknar mitt hår något enormt. den färgen. men håller på att bli mörkhårig igen. ser ni vad mörkhårig jag var i underhåret där?


LOL SO TRUE


YOU GOT ME FLYING WITH YOUR LOVE

Klara min söta vän ville att jag skulle blogga lite, hon har ingenting att läsa, hihi.

Jag sitter iallafall och lyssnar på lite bra musik och fixar lite detaljer i bloggen. Jag har börjat packa lite till stockholm. Ska åka in till stan på torsdag med mamma och handla lite behövliga grejer, Mysbyxor , en tröja , solglasögon för mina har pajat. Så det blir najs! men nu ska Klara få läsa detta. vi hörs senare!


LIVET ÄR EN FEST

Jag sitter och rensar min garderob just nu, brände skinkorna i solen förut, haha fyfan. men nog om det. Vi åker ju som sagt på fredag , till lidingö/sthlm och jag tänkte berätta lite om vad det är för ni kanske undrar lite! Det vi ska på heter ''livet är en fest'' och då åker man buss till stockholm och vi kommer komma fram Bernt's salonger. där kommer vi få reda på vad vi kommer ha som workshops och där är det också invigningskonsert. Vi kommer få något band runt handleden också. sen kommer vi få gratis mc'donalds inne i stockholm. sen kommer vi åka ut till lidingö och lämna grejerna som vi har med oss , vi kommer få reda på var vi ska sova osv. Sen kommer vi få fri tid, sen på andra dagen kommer vi ha våra workshops, jag har anmält mig till fotografi, musikstudio osv. sen är det FEST , till klockan 1. sen håller det på så under helgen. det ska bli superkul! hoppas ni förstår lite nu vad det är och så, jag är verkligen taggad till tusen!


MIN KAMERA ÄR LAGAD!

vet ni? min kamera är lagad nu och snacka om att jag är glad? fattar ni hur jävla glad jag är! vi ska hämta den på torsdag, alltså dagen innan jag och mina brudar drar till sthlm/lidingö! ska bli hur kul som helst, nu gäller det att jag inte sabbar kameran igen bara..
älskade bebis♥

INPACKNING - SJUKLING - FILM

ligger med inpackning i håret och ser på film, vart ju som sagt sjuk av maten eller något i skolan, tror det var maten iallafall eftersom jag mådde sjukt illa direkt efter jag åt. usch. jag hatar det! jag hoppas bara att jag blir frisk tills på fredag när vi åker till Lidingö. Jag ska iallafall försöka sova nu , har sjukt ont i huvudet men det får gå. Har tagit huvudvärkstablett så jag får försöka och hoppas på det bästa!
godnatt sötnosar!

HAIR

så sjukt fint hår, jag skulle ge vad som helst för att få något av dessa frillor!
Ni har fått 1 inlägg som var lite smått fult och kort på morgonen , men jag stog nämligen och väntade på bussen och så kom den precis, fick lite smått med panik för jag hittade inte mitt busskort! men nu är jag hemma från skolan iallafall, och det första jag gör är att springa till toan och spy, usch, är nog från den vidriga maten i skolan, har spytt två gånger sen jag kom hem och jag mår sjukt illa och är helt jävla blek. Så jag missar nog ett par dagar igen.. jag var asglad idag i skolan och tänkte ba nu ska jag aldrig vara sjuk mera och sen ba wäääh. nej usch vill inte ens tänka på det.. jag ska iallafall se på film nu så hör jag av mig senare!

TODAYS LOOK

Jag sitter just nu och väntar på bussen , den kommer snart hoppas jag! Har suttit här ett tag nu , nu kommer den.


BLOGGERFY

har just gått med i bloggerfy, jag kommer tjäna pengar där , wiiiii. haha men asså det verkar bra oså, så jag har lagt till reklam i kodmallen, hoppas jag tjänar lite pengar iallafall. skulle inte sitta fel med lite cash just nu!
jag går iallafall och lägger mig nu. jag är sjukt trött, vi hörs imorgon!

I NEED YOU TO NEED ME

hej på er!

Pappa står där ute och grillar så det är nog dags för mat snart, ska bli gott faktiskt, har inte ätit på hela dagen! Ellinor var här förut och vi låg ute i solen i några timmar, blev ett snäpp brunare! lite röd på kinderna men det får man tåla! det går över till brunt snart iallafall. Efter maten ska jag plugga spanska, har prov på tisdag, kommer suga, men hoppas jag får bra betyg iallafall, vi får även reda på hur kemiprovet gick imorgon. hoppas det går bra! Jag la nyss in lite bilder i kodmallen. Jag är inte klar med den än men jag gör resten imorgon eller ikväll.



I WANNA FLY SO HIGH AND LEAVE THE WORLD BEHIND

Ellinor är här. vi försöker se på film men det laggar sönder så det är ingen ide att försöka. det är söndag idag vilket är sjukt tråkigt, det blir söndagsfix idag! ska ta en dejt med duschen osv ikväll! vi hörs senare!

CUPCAKES


VAD VORE JAG, UTAN DINA ANDETAG?

bild från idag.
Detta blir mitt sista inlägg ikväll, jag ska blogga mer imorgon, och jag ska även fixa lite i min kodmall, ni får se hur det blir imorgon. btw, jag ringde till canon verkstan förut och dom skulle köpa in nya delar till min kamera, dom sa att den skulle bli som ny, vilket gör mig jätteglad, dom sa att jag skulle få den i slutet av veckan förhoppningsvis! jag håller tummarna på att jag får den innan livet är en fest, usch vad jag längtar, vi åker ju på fredag! det ska bli grymt kul med mina brudar!

TURN TO YOU

Hej på er! kände för en liten uppdatering nu, så jag skriver lite.
Jag såg nyss klart på BB och nu sitter jag och lär mig photoscape, har hört att det är ett bra redigeringsprogram så varför inte liksom? jag laddade iallafall precis ner det och det verkar fungera jättebra!
föresten har ni hört justins nya låt som han har skrivit till hans mamma? om inte tycker jag att ni ska lyssna HÄR.
annars då? hur är det med er?
PS.jag hör av mig senare om jag inte somnar!

LIKE A BOSS

Tumblr_m4aj1hgrp61r6vtfqo1_500_large
Denna tröja ska jag beställa när den kommer till deras hemsida! om en månad eller så, om jag inte hittar något snyggare eller glömmer bort det haha. nae men den är fett snygg och jag skulle mer än gärna vilja ha den i min garderob just nu! usch, vill ha nya kläder!

UTAN DINA ANDETAG

jag och min finaste moa♥

Jag ligger just nu i min säng och gör ingenting, har fixat lite med kodmallen osv. ska precis se på några avsnitt av BB. har missat massor. kommer uppdatera er nån gång ibland under kvällen/natten.

vi hörs senare sötisar!


TILDAWWEHLIN @ INSTAGRAM

tildawwehlin @ instagram.
hjälp mig att nå 500 följare, uppdaterar varje dag.

HELT NY DESIGN!

har en helt annorlunda design och jag är så glad för nu är det det bara headern kvar! 1000 stora tack till jenny, denna supersöta tjej gav mig hennes stilmall som jag nu får ändra saker i, tacktacktack sötis!

spankers

älskar dig♥


kepsar

Mitchell & Ness NHL New York Rangers Snapback

Mitchell & Ness NHL Boston Bruins Snapback

Mitchell & Ness NHL Edmonton Oilers Snapback

Mitchell & Ness NBA San Antonio Spurs Pinstripe Snapback

Mitchell & Ness NBA Los Angeles Lakers 2 Tone Snapback

Mitchell & Ness NBA Boston Celtics 2 Tone Snapback

Mitchell & Ness NBA New York Knicks 2 tone Snapback

Mitchell & Ness NHL Pittsburg Penguins Snap Back

Mitchell & Ness NBA Phoenix Suns Snap Back

Keps "Obey Athletics" - Royal Blue/Orange

HJÄLP MIG!

vilken ska jag köpa? rösta på eran favorit!


in jamaica - elephant man

image description

jag och sorro igår. sjukt söt hund.

Hej på er! längesen jag bloggade nu men jag slänger in ett par inlägg nu, igår var jag iallafall med andapon. vi gick hem till hennes grannar och grillade med massa najs folk! vi va där till klockan 3 halv fyra ungefär, christian rockade rockring och hhahahaha fyfan han är sjuk. hans kusin william var också där. söt pojk.


hemma hos fanny

sitter hemma hos fanny nu, vi chillar bazeeee. har bakat chockladbollar oså. vi har det jättemysigt! vi har pratat mycket, kollat på BB , spelat in lite roliga filmer på macen. men nu chillar vi tuuuuungt.

- det vart inga videobloggar ikväll, men imorn! vi höööörs.


jag vet att du sover, känner värmen från din hud, bara lukten gör mig svag.

snart drar jag till fanny! ska bli himlans mysigt. har haft en sjukt bra dag idag också!
jag hör av mig senare!

Videoblogg!!

Asså hahhaa va ful . Kommer göra fler ikväll


bild från skoltoan. hah


saknade vänner

vi bråkar ibland, men jag älskar dig för mycket, du är min allrabästavän som jag har känt i hela 12 år, en så lång tid fullt med minnen, och det ska bli flera, du är den som jämt får mig att le, att orka genom livet, den som jämt stöttar mig, jag vet att jag överdriver lite ofta, vi bråkar ganska mycket, men riktig vänskap är ingen vänskap utan bråk. du är så sjukt underbar. du tillochmed cyklade mitt i natten för att lämna ett gulligt brev till mig, hur gulligt är inte det egentligen? vi går ner och badar mitt på natten i en iskall sjö och löser alla våra problem med ett gott skratt till slut. vi ska alltid vara bästavänner, ingenting kan komma imellan oss. jag svär på mitt liv att jag aldrig ska släppa dig, jag älskar dig min finaste prinsessa♥♥ du är guldvärd.

bend ova

nu ska jag laga mat, vi hörs sen.


sen outfit.

linne/monki/jeans/cubus/munkjacka/cubus


dördördördördördör

 


i found heaven on earth

gammal bild.


skriver av mig , igen.

Måste bara få skriva lite till er nu, så att ni fattar.
Jag får fortfarande onödiga,dumma kommentarer, fortfarande. varför? jag fattar egentligen inte vad jag har gjort er? jag får kommentarer där det står att ni tycker jag är ful,tjock,kort osv. jag vet, jag är inte lång jag är inte världens sötaste tjej, inte världens smalaste också. men jag tycker att ni ska skärpa er. sanningen är, att jag tror att ni inte heller är så himla nöjda med er själva. ni tänker också säkert, nu ska jag bli smal och längre och få fint vackert hår. Jag är inte nöjd med min kropp, det är jag inte, jag skulle mer än gärna vilja vara smalare, längre och ha fint hår. men det är jag inte. inte en. jag vet att jag kommer växa, jag vet att mitt hår kommer växa, jag har börjat att jogga/gå PW's när jag har tid och så. med den takten kommer jag att bli smalare. det vet jag, för jag ser framåt, inte bakåt. Ni är säkert sjukt utseende fixerade, ni tycker säkert att ni måste imponera på alla killar, på alla runt omkring er, ni vill ha uppmärksamhet helt enkelt. ellerhur? men era riktiga vänner bryr sig faktiskt inte om erat utseende, tjock eller smal, kort eller lång, det spelar ingen roll, ingen är helt perfekt, jag är inte perfekt, alla har sina småfel, även om man är smal och har utseendet alla vill ha så har man fel, som man inte alls är stolt över. jag tycker jag är alldeles för kort, men jag vet att jag kommer växa som sagt. så ni behöver inte kommentera att jag är kort , tjock eller ful. tänk om jag skulle skriva så till dig/er? hur det skulle kännas för dig/er då? finns tillochmed kommentarer där ni skriver att hela min familj , och mina vänner är fula. det är alldeles för lågt, där går gränsen, om ni fortsätter skriva kommentarer om sånt här till mig som ni vet gör mig ledsen, så kommer jag lägga ner min blogg. så skärp er , för jag vill verkligen inte lägga ner den. men ni måste tänka efter också.
- behandla andra som du själv vill bli behandlad.

min blogg får se ut såhär tills min kamera kommer hem.

tog bort min stilmall helt och började om. min blogg får helt enkelt se ut såhär tills min kamera kommer hem! då ska jag ta fina bilder i sommarvädret hihi! det som inte är så jävla posetivt är ju att transparent koden inte fungerar typ så det får vara lite vitt runt headern ett tag! funderar på att videoblogga lite mera senare också! puss.

grito muñdial

bilden har ni sett.

Håller på med en massa koder just nu. till min blogg såklart, vill så gärna få den fin någon jävla gång. det är ingenting kul som händer idag heller, ingen bloggar, jag är sjuk, finns fan ingenting att göra.. vädret är ju inte det bästa heller. Får väl nöja mig med datorn och massa bra musik så får vi hoppas på att jag kommer till skolan imorgon!


mickey mouse

Mickey mouse 👍Hellu 💗
Hellu 💗Mickey mouse 👍
några dagar gamla.

we must make it bun dem

har fixat tillbaka min stilmall. nu tänker ha det så här enkelt ett tag. tänker bara fixa header osv. men vi skulle iallafall ringa till canon verksta'n idag och se hur det går med min kamera oså. men jag mår sjukt dåligt. är hemma från skolan. har feber osv. mår inte alls bra. mår ju ännu dåligare när jag inte får träffa mina fina vänner! men jag tror jag går imorn iallafall. om jag mår bättre. måste det känns det som. vi har spanskaprov snart och jag måste hämta grejerna osv. vi är ju tillochmed lediga på torsdag-fredag.. så om jag är hemma imorgon måste jag ju hämta grejerna ändå! och sen nästa fredag så åker vi till livet är en fest! helt sjukt! det är ju fan snart. omg, jag längtar sååå mycket! jag måste köpa något nytt och till kläder till avslutningen också.. som är om typ 16 skoldagar.. shit. vi hörs senare iallafall!


VANILLA TWILIGHT

image description
image description

JÄÄÄÄVLA

asså min förra stilmall har kommit tillbaka.
Blir så jävla lack på min blogg just nu. pallar inte ändra mera nu, den får vara så här tills jag kan göra en header. ni får nöja er. tack och hej.

kväll&design

Har rensat ur min design! ska ha helt naturellt tills jag får min kamera, gillar att ha den lite vit, lite tråkig ni vet! hihi. känns mycket skönare, att inte behöva hålla på med massa saker hela tiden. :D
Iallafall, jag kom nyss hem från unkan. jag och mina tjejer lagade tacos och åt där! riktigt gott! sen såg vi lite på twilight, sen gick vi ner och dansade i hallen. jag hade sjukt mysigt ikväll! älskar mina fina vänner, och vi drar snart iväg på livet är en fest! fyfan va roligt det ska bli! + mitt hår har blivit sjukt mörkt, ska slinga igen snart , hoppas att det blir innan livet är en fest.. + att då kanske det händer lite mera med mitt hår också! vi får se. nu ska jag kolla lite på facebook och andra bloggar så hörs vi imorgon!

MY DAY

hejsan! kom hem från andapon för ungefär en timme sen. har duschat och städat mitt rum! sen lite senare , eller typ snart så går jag väl bort till andapon och dit kommer också gustav. vi kommer chilla lite idag. här i näkna. haha.
men det ska iallafall bli kul. ska bara leta upp lite sköna kläder. jag skriver mera till er senare.

I'M STILL ALIVE BUT I'M BARELY BREATING.

en oldie.

Känner att jag börjar bli dåligare på att blogga. men som jag har sagt förut så kommer jag igång igen sen när min kamera är lagad! längtar.

har precis pluggat klart allting tills imorgon. har varit på utvecklingssamtal också. vill prata med någon, känner mig lite ensam. nu ska jag se på BB , såna jag missat (avsnitt) så vi hörs mera imorgon!


DRICK DEN!


TRUE LOVE DOESN'T HAVE A HAPPY ENDING, BEACUSE TRUE LOVE NEVER ENDS.

weheartit♥
bildkälla:google.

GIFBOOM

@gifboom
Skaffade en rolig app för en vecka sen ungefär. man gör ''gif's'' man kan göra det på datorn också, på makeagif.com.
just det! jag har också lite nytt i bloggen, ni kanske märkte att ni inte kände igen er? haha nae men jag låter den vara så här tråkig tills jag får min kamera , då ska jag ta några fina bilder och sätta i ihop en header + design, ni ska få se ni :D men just nu gör jag faktiskt ingenting, sprang precis och hämtade ett par kvarglömda saker hos andapon. byxor och lite så. imorgon är det torsdag, jag hatar torsdagar, torsdagar innebär spanska med maria. usch, spyr så fort jag tänker på't. jag hatar maria , så jävla dum:( det blir iallafall en ''jag orkar inte'' dag. så jag kommer ha på mig sköna kläder. nu ska jag äta, kycklingsallad, mums!

YOUNG FOREVER

image description

detta hade jag på mig idag.

Har just kommit upp från ett varmt skönt bad. välbehövligt. nu sitter jag och pluggar till kemi-provet som är imorgon. mycket att plugga till den här veckan, men ja, så är det! jag har ingenting planerat för veckan. förutom på fredag kanske jag ska träffa david. annars så är det ingenting speciellt. jag håller på att ändra små detaljer i min design. bara för skojs skull liksom. sen ska jag lägga ut lite collage som jag gjorde förut. men först ska jag läsa klart kemi'n! vi hörs senare sötisar!


E V E R Y D A Y - E V E R Y B O D Y

på blogresponse eller kommentar - facebook går också!

INSPO

w e h e a r t i t

SHAWTY LIKE'S A MELODY IN MY HEAD

bild på mig och mina guzzar.

Hej allihopa, jag är sjuk. eller inte sjuk men jag har pollenallergi och jag kan knappt andas. har drogat medeciner hela dagen och min dag är inte heller den bästa. Idag ska jag iallafall inte göra någonting, jag lyssnar på massa gammal musik och bara ligger i sängen. Taggar livet är en fest gör jag också, kollar massa videos på youtube från discot där och massa, så jävla grymt med massa grym musik och grejer!

vi hörs senare sötisar.


RSS 2.0