SÄLEN

Hej allihopa , jag är Påväg mot sälen nu , det kommer nog inte bli någon uppdatering under hela veckan för att jag har ingen laddare eller internet , vi hörs när jag kommer hem!


UTEBIO

Hejsan allihopa! Nu ska jag precis sätta igång och fixa mig, Jag, andapon och emma ska på utebio nämligen! Några av er som också ska dit? om ni är sugna så är den klockan halv tio på färgargården och filmen som visas är breaking dawn part 1. Så det ska bli skitmysigt, har saknat min emmsi så himla mycket, jag har inte träffat henne på hela sommarlovet! Längtar! Vi hörs senare!

HURTS LIKE HEAVEN

 

BOYFRI(END)

No, im not going to lose feelings, no im not going to find someone better. No im not going to cheat on you. And no, im not going to leave you. I've already made up my mind. I want you and only you, no one else. Beacuse to me, your'e my kind of perfect.

COLDPLAY

har nog aldrig i mitt liv beskrivit mig själv som person i någon av mina bloggar jag har haft. Tänkte att det var dags nu. 
Hej, Jag heter tilda wehlin som ni vet. Jag är 13 år men fyller 14 hela år i år,den 22 december. Jag bor i den fina staden norrköping med min fina familj och mina fantastiska vänner. Jag ÄLSKAR kläder och att sjunga, fotografera, och att dansa. Det är mitt liv. Jag tycker att jag själv är jätteful , jag tycker att jag är tjock, har fult hår och har fula kläder, är alldeles för kort också, Jag hatar nästan allting om mitt utseende, mest av allt, mina tänder, jag skäms över dom, själv tycker jag att jag inte får friheten att le för att dom är så fula, men jag skulle inte vilja ändra på mig själv, eller såklart jag skulle vilja det ibland, men, jag gillar den person jag är och jag försöker göra det bästa av sitvationen. Jag älskar coldplay, det är nog mitt absolut favorita band. Dom gör mig så himla glad, min favorit låt av dom är hurts like heaven och den lyssnar jag på nästan jämt, Den är alldeles för underbar för att vara sann. Jag har inte varit ''kär'' i någon på ungefär två år nu. Jag vill ha någon vid min sida, jag saknar att ha en pojkvän, jag vill jättegärna ha ett seriöst förhållande. Med någon som jag tycker är extra speciell.  Det var typ det, ni har hört en LITEN bit av mitt liv. Mer kommer.

TILLFÄLLIG

Haha ny tillfällig, för den andra råka jag radera alla koder på och jag sparade inte koderna.. fuck.

TILLFÄLLIG

Haha ny tillfällig, för den andra råka jag radera alla koder på och jag sparade inte koderna.. fuck.

MIN KODMALL

min kodmall fuckade ur totalt så jag snodde en kodmall från en blogg som passar min design, men det vart väl rätt så fint hoppas jag, det ändå som är fel i den nu är att det står ''design by'' i slutet och jag vet inte hur man tar bort det men ändå, Andapon sitter brevid mig nu och så, sen ska jag på kalas hos min kusin kalle som fyller år. Tror att han fyller tolv. Så grattis kalle! Men nu ska vi dra! vi hörs.

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA.

Hej på er! Vet inte om ni har lagt märke till min nya design men den är ny och tillfällig, som ni vet så gillar jag enkla designer och det ska det bli lite senare. Om det inte blir nån ny så behåller jag nog denna ett tag för jag tyckte den var ganska söt. hihi. Nu ska jag sova, ska upp tidigt för jag ska till västervik imorgon. 

FRÅN NÄR JAG FOTADE FÖRUT/ IPHONE BILD


DESIGN

Ska fixa design åt både mig och Fanny och malvina ikväll/inatt, blir skoj! Haha men jo det är alltid kul att göra designer!


DOUGLAS BOOTH

alltså kolla på dom , så himla söta, jag såg på filmen ''LOL'' igår, och ´nu har jag en ny favorit film, douglas booth som spelar kyle i filmen är ju bara för underbar, herregud. Jag vill ha en sån pojkvän nu tack! Fast dock finns bara såna i filmer..

INFINITY-BLONDZ.TUMBLR.COM

glöm inte att kolla min tumblr också! tryck på bilden för att komma till den, om ni har tumblr, följ och skriv till mig, då blir jag extra glad!

whos your daddy?


HOME

hej alla kära läsare! Äntligen är jag hemma och det är så himla skönt, har ätit för första gången på nästan en vecka , jag åt inte alls mycket på sportscamp för det smakade skit. Men jag kommer sakna alla fina vänner. Iallafall, igår var det disco där, på sportscamp, och det spårade ur totalt, herregud. Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på bästa vybz kartel♥ örongodis. Innan var jag och andapon nere vid sjön och låg och solade och pratade tjejsnack. Mysigt, jag har saknat henne så mycket! Sen måste jag träffa mina tjejer för jag saknar dom något otroligt :( iallafall, vi hörs senare!

TRÄNING

Hörni nu gör vi så här , att jag bloggar mer när jag kommer hem ifrån sportscamp! Men vi ska iallafall ha träning nu , cheerleading. Vi hörs !


VAD TROR NI DETTA ÄR?!

vad kan detta vara? 

BELIEVE

Åh så himla kär i killen. han är fantastisk.

TODAYS

Har precis fixat mig och ska äta frukost , sen åker vi mot sportscamp! Ska bli så himla kul! Och med sporten jag gillar allra bäst också, dans❤ Jag videobloggar sen kanske!


SHOW YOU OFF

Har precis packat klart allting inför imorgon och jag är så jävla taggad! det ska bli dökul! Kommer även träffa izabel, sofi, stina & lowe där sen förra gången, det blir superkul, saknar dom så himla mycket , mina gullepluttisar! Vi hörs imorgon eller mera ikväll! 

ALL THE CRAZY SHIT WE DID TONIGHT


KLÄDVAL

Behövde bara ladda ner den igen och fixa lite så funka den! Så nu kan jag video blogga lite och så på sportscamp! Det blir najs hörni! Här får ni outfit bild också. Puss!


SPORTSCAMP

det kommer bli lite dålig uppdatering nu den här veckan för jag ska på sportscamp med ellinor imorgon! Men lite mobilbloggar kommer det säkert bli! Nu ska jag äta, ni får outfit bild sen, puss sweeties!

TILLBAKA! FÖR SISTA GÅNGEN!

det är skönt att vara tillbaka, trots allt.

TESTINLÄGG / SER OM BLOGG.SE FUNKAR

och nej, jag är inte tillbaka, jag testbloggar här igen, men jag är fortfarande kvar på tildawelin.devote.se , men vi får  se sen om blogg.se byter tillbaka, för jag saknar blogg.se litegrann, men bara om det byter tillbaka till sin gamla design, okej!? 

RSS 2.0