VAD ÄR INNE JUST NU?

okej, här är några förslag på vad som jag tycker är inne just nu, liksom tillexempel, alla snackar om att dom ska köpa runwaydreamz shorts, vem gör det ? ingen? nae tänkte väl det, egentligen är det ju inte så svårt att göra själv? man kan göra ett par själv som likar på pricken? inte så svårt! det är bara att köpa ett par lite gamla levis jeans, eller vilket märke man vill ha , klippa dom som man vill ha dom, färga dom , sätta på nitar, slita dom, sätta på USA tyg, eller vad man vill ha och vips, så har man ett par runwaydreamz shorts! så slipper man slösa bort 2000:- på ett par riktiga, kom igen? man vet inte ens om dom passar?

sen så har vi den populära jeansjackan, ohja, den är bara för snygg, finns inget mer att säga om den, skulle själv vilja ha en sån! och skinnjackan, för snyggt asså, passar perfekt till allt och det är skönt!

sen har vi kängor/dr.martens, skitsnyggt, men det svider lite i plånkan. fast vem skulle inte vilja ha ett par såna? tänk er outfiten till dessa snyggingar!

svarta jeans, bara för snyggt asså, matchar till allt, alla skor, man kan ha dom till allt! om man kan inte få nog av dom heller.

sen har vi dipdye'N , många skaffar dipdye just nu, vilket jag tycker är riktigt coolt! funderar på att skaffa när jag får längre hår, kanske ska ska skaffa löshår? då kan man ju färga? tycker den på bilden och grön-blått är riktigt snyggt!

sen en grej som inte är med på bilden, stickade tröjor, hur snyggt och skönt är inte det? love it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0